vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

2.933 kr.

Drøm sødt og vågn frisk med vores luksuriøse kontinentalseng. Den bløde madras og stilfulde lysegrå stof vil forvandle din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702639 Kategori:

I vores travle liv er en god nats søvn essentiel for vores generelle sundhed og velvære. Derfor præsenterer vi med stolthed vores vidunderlige kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm i en elegant lysegrå farve.

Dette fantastiske møbel er designet til at give dig den ultimative afslapning og en dyb og forfriskende søvn. Sengens stof er ikke kun smukt og stilfuldt, det er også slidstærkt, åndbart og behageligt mod huden. Det giver dig en følelse af luksus, som du fortjener.

En af de mest imponerende funktioner ved denne seng er den praktiske sengegavl, som kan indstilles i højden efter din personlige præference. Denne funktion giver ikke kun ekstra støtte til ryggen, når du sidder op i sengen og læser eller ser tv, den tilføjer også en sofistikeret og elegant touch til indretningen i dit soveværelse.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig dine kropskonturer og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten. Du kan være sikker på, at du vil opleve en stabil og komfortabel søvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du får den perfekte kombination af stabilitet og komfort, der sikrer, at du får den bedste naturlige kropsholdning, når du hviler.

Krøn toppen af denne vidunderlige seng er den hudvenlige topmadras. Dens behagelige stofbetræk og fyld af skum tilføjer et ekstra lag af komfort og blødhed til din søvnoplevelse. Du vil vågne op føle dig forfrisket og klar til at erobre dagen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager er madrassen ikke returnerbar, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med dette fantastiske produkt.

Så hvorfor vente? Giv dig selv den perfekte nats søvn og tilføj et stænk af elegance til dit soveværelse med vores fantastiske kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Bestil i dag og oplev ægte komfort og stil. Dine drømme fortjener det.

Scroll to Top