vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun

3.177 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i mørkebrunt stof. En uovertruffen kombination af stil og ergonomi. Perfekt til en god nats søvn. Køb den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702642 Kategori:

Tag på en rejse mod den bedste nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en overdådig mørkebrun stofudgave. Forestil dig en nat, hvor du føler dig omfavnet af komfort og luksus i hvert eneste øjeblik.

Vores kontinentalseng er designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en dyb, forfriskende søvn. Stoffets enkle og rene udseende sikrer ikke kun en stilfuld æstetik, men det er også åndbart og ekstremt holdbart. Du kan føle roen og velværen sprede sig, når du lægger dig til rette i sengen.

Men det stopper ikke der – vores seng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Du kan nyde at sidde op i sengen og læse din yndlingsbog eller se dine foretrukne tv-serier med fremragende rygstøtte.

Vores madras er fyldt med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop formidabelt og sikrer optimal støtte og holdbarhed. Du kan glide ind i en dyb søvn og lade fjedrene absorberer støj og bevægelse, når du drejer og vender dig om natten.

Med en mellemfast støtte får du den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Du vil vågne op føle dig frisk og veludhvilet uden at gå på kompromis med den ønskede fasthed. Sengen er ideel til dem, der sover på maven.

Vi har ikke glemt det sidste touch af luksus – en blød og hudvenlig topmadras. Betrækket er slidstærkt og behageligt, så du kan føle silketråde mod din hud. Denne topmadras bringer ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen først er åbnet. Forskellige dele af sengen kommer nemt sammen takket være den medfølgende brugermanual.

Giv dig selv gaven af en fantastisk nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Det er tid til at omfavne søvnen og nyde den ultimative komfort og luksus i dit soveværelse. Bestil nu, og begynd rejsen mod en bedre søvn i dag.

Scroll to Top