vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå

2.975 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med en luksuriøs mørkegrå stofmadras er dette den perfekte løsning til en god nats søvn. Forkæl dig selv i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702671 Kategori:

Længes du efter en god nats søvn, der giver dig den ultimative afslapning? Så lad os præsentere dig for vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Vores kontinentalseng er ikke kun utrolig stilfuld med sit enkle og rene look, den er også utrolig behagelig. Den er lavet af et slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Og det er ikke alt – vores sengegavl kan justeres i højden, så den passer til dine individuelle behov. Den giver fantastisk støtte til ryggen, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser fjernsyn.

Men det er ikke kun udseendet og komforten, der gør denne seng helt særlig. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet. Disse individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer effektivt eventuelle støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Og med mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du får den rette fasthed samtidig med den optimale komfort.

Ikke nok med det, vores kontinentalseng leveres også med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Denne madrasbeskytter har et slidstærkt stofbetræk og sikrer, at du får den ultimative komfort.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof er lavet af 100 % polyesterstof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den måler 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen har målene 90 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 90 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Så sørg for at tilføje lidt stil og komfort til dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med denne seng kan du se frem til en god nats søvn og vågne op helt udhvilet og klar til en ny dag. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Bestil din kontinentalseng i dag og oplev fordelene ved en god nats søvn.

Scroll to Top