vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

2.888 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Ergonomisk designet, stilfuld blå farve og enestående madras – perfekt til din gode nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702676 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en berusende søvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm i en fortryllende blå farve. Vi har skabt denne seng med fokus på maksimal afslapning og en forbedret søvnoplevelse, så du vågner op fuldt opladet og klar til en ny dag.

Den slidstærke stofbeklædning af sengen tilføjer et enkelt og rent udtryk til dit soveværelse, samtidig med at den er åndbar og utroligt holdbar. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov, så du kan opnå optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af en yderst høj kvalitet, der sikrer både langvarig holdbarhed og en forbedret støtte. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, som kan opstå, når du bevæger dig i søvne. Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras er ikke kun behagelig, men også slidstærk. Betrækket er fremstillet af en blød og allergivenlig stofkvalitet, der sikrer en luksuriøs overflade. Det er vigtigt at bemærke, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne seng leveres med detaljerede monteringsinstruktioner, der gør det nemt for dig at samle den. Sættet indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras, alt hvad du behøver for at få den bedste søvnoplevelse i dit liv.

Giv dig selv den behandling, du fortjener, og skab din egen personlige oase af velvære og afslapning med vidaXL kontinentalsengen. Så træd ind i en verden af komfort og luksus – du fortjener det.

Scroll to Top