vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.126 kr.

Oplev den ultimative komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Perfekt til en god nats søvn og en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702678 Kategori:

Glæd dig til at opleve den uovertrufne komfort i vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til en god nattesøvn, og denne kontinentalseng vil sikre, at du får en afslappende og forfriskende søvn hver eneste nat.

I vores søgen efter både stil og funktionalitet har vi valgt et slidstærkt stof i en smuk lysegrå farve. Dette stof udstråler elegance og er samtidig åndbart, så du kan nyde en behagelig temperatur hele natten. Det er også yderst modstandsdygtigt over for slid, hvilket betyder, at din kontinentalseng vil forblive flot og holdbar i mange år fremover.

For at sikre en optimal siddeoplevelse er vores kontinentalseng udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Uanset om du sidder op for at læse en spændende bog eller se dine yndlingsserier, vil denne sengegavl give en fremragende rygstøtte og komfort.

Det er dog ikke kun designet og udseendet, der gør denne kontinentalseng ekstraordinær. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af den højeste kvalitet, der tilbyder en exceptionel tilpasningsevne og en behagelig støtte til hele kroppen. Disse pocketfjedre absorberer også støj og stød, hvilket sikrer en uforstyrret søvn, selv hvis du vender og drejer dig om natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer optimal stabilitet og komfort. Denne fasthed gør den velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil blive overrasket over, hvor godt denne madras tilpasser sig din krop og sikrer en god nats søvn.

Som en ekstra bonus er madrasbeskytteren hudvenlig og utrolig blød. Den er lavet af slidstærkt stof og sikrer ultimativ komfort og hygiejne. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne vidaXL kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og smertefri. Du får en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Alt hvad du behøver for at skabe den perfekte soveoplevelse.

Gør dig klar til at opleve den ultimative komfort og varige kvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm. Lad denne seng være din oase af ro og genopladning, hvor du kan nyde en dyb og forfriskende søvn.

Scroll to Top