vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå

2.969 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den unikke kombination af kvalitet og moderne design vil gøre dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702702 Kategori:

Drøm dig væk i en søvnfuld oase med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof i mørkegrå. Denne smukke seng er skabt til at levere maksimal afslapning og en fantastisk søvnoplevelse.

Med sit elegante og enkle design passer vores kontinentalseng perfekt ind i enhver indretning. Den slidstærke stofbeklædning er ikke blot smuk at se på, den er også åndbar og holdbar, så du kan nyde din seng i lang tid fremover.

En praktisk sengegavl tilbyder justerbar højde, så du kan tilpasse den efter dine behov. Denne funktion giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlings-tv-serier.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres ekstraordinære holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og bevægelser, når du vender og drejer dig om natten, så du kan nyde uforstyrret søvn.

Vores mellemhårde madras giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, men vil stadig have den rette støtte og komfort.

Med den medfølgende hudvenlige topmadras kan du tilføje ekstra blødhed og komfort til din seng. Betrækket er slidstærkt og hudvenligt og sikrer en behagelig overflade at sove på.

For at sikre hygiejnen kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne vidunderlige seng, så det skulle ikke være et problem.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Så du kan komme i gang med at nyde en god nats søvn i din nye drømmeseng.

Pakken indeholder:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Skab din egen søvnoase med vores vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå og lad drømmene komme til dig hver eneste nat.

Scroll to Top