vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.363 kr.

Få en drømmende søvnoplevelse med vores komfortable kontinentalseng. Den bløde madras og det elegante gråbrune stof skaber den perfekte kombination af stil og komfort. Oplev kvalitetssøvn, som du fortjener.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702705 Kategori:

Drømme om en god nats søvn bliver til virkelighed med vores innovative vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun. Vi har skabt denne seng med fokus på maksimal komfort og afslapning, så du kan vågne op energifyldt og klar til dagen.

Med sit elegante og enkle design passer sengen perfekt ind i ethvert soveværelse. Stoffet, der er brugt, er ikke kun æstetisk tiltalende, men også åndbart og utrolig slidstærkt, så du kan nyde sengen i mange år fremover.

En af de mest overlegne funktioner ved denne seng er dens praktiske sengegavl. Gavlen kan justeres i højden, så den perfekt tilpasser sig dine behov og giver den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Vores madras er udstyret med indbyggede pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød og giver dig den nødvendige støtte og komfort hele natten. Den mellemhårde fasthed sikrer stabilitet, samtidig med at den giver behagelig støtte, hvilket gør madrassen ideel til dem, der sover på maven.

For at sikre ultimate hygiejne og komfort har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras med dette sæt. Topmadrassen har et slidstærkt betræk og fyld af skum, der formes efter din krop og giver den ekstra følelse af luksus.

Vi har tænkt på hvert eneste detalje for at sikre den bedste søvnoplevelse for dig. Vores vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun er leveret med en brugermanual, der gør monteringen til en leg. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter fjernelse af emballagen.

Udforsk en ny verden af komfort og stil med vores kontinentalseng. Sørg for at opleve ægte hvile og fornyet energi hver nat med vores fantastiske produkt.

Scroll to Top