vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof blå

3.240 kr.

Oplev ultimativ komfort hver nat med vores eksklusive 100×200 cm kontinentalseng i blåt stof. Den perfekte kombination af stil og luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335702707 Kategori:

Drøm dig væk til en god nats søvn med vores fantastiske kontinentalseng i blåt stof. Denne seng garanterer maksimal afslapning og førsteklasses søvnkvalitet. Den imponerer ikke kun med sit stilfulde og enkle design, men også med dens komfortfunktioner, der vil sikre dig en dyb og behagelig søvn.

Vi har valgt et slidstærkt og åndbart stof til sengeområdet. Stoffet ser ikke kun flot ud, men det er også ekstremt modstandsdygtigt over for slid. Holdbarheden er derfor sikret, mens du kan nyde de æstetiske fordele ved sengets enkle og rene udseende.

For at give dig den bedste støtte og komfort har vi udstyret sengen med en praktisk justerbar sengegavl. Du kan let tilpasse højden efter dine behov og nyde en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er designet med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en exceptionel holdbarhed, men giver også en fantastisk tilpasningsevne og støtte. De fjerner støj og stød, der opstår, når du bevæger dig og hjælper dig med at opnå en rolig og uforstyrret søvn.

Med en mellemhård fasthed passer madrassen perfekt til dem, der sover på maven og ønsker øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Du vil kunne nyde en dejlig, uforstyrret søvn hele natten lang.

Topmadrassen er udført i et hudvenligt materiale, der sikrer en blød og behagelig følelse. Den tilføjer ekstra komfortlag til madrassen og fuldender din soveoplevelse.

Vigtigt at bemærke er, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

For at gøre alt nemmere for dig er sengen nem at montere med den medfølgende brugermanual. Med denne seng får du ikke kun en fantastisk skøn seng, men også en enestående søvnoplevelse.

Komplet pakke inkluderer:
– 1 x sengeramme
– 1 x justerbar sengegavl
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Drøm stort og sov godt med vores vidunderlige kontinentalseng i blåt stof.

Scroll to Top