vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

4.332 kr.

Få den bedste søvn med vores eksklusive kontinentalseng. Den luksuriøse madras og det elegante design giver dig en drømmende søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335703501 Kategori:

Drøm om en himmelsk søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i sort stof. Denne seng er designet til at tilbyde dig den ultimative komfort og dybe afslapning for en god nattesøvn.

Med et enkelt og rent look er stoffet både åndbart og slidstærkt. Du kan regulerer sengegavlen for at opnå den optimale rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen er udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre sørger for en ekspertpasform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig. Det mellemhårde niveau af støtte gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras er blød og komfortabel, og dens slidstærke stofbetræk sikrer en lang levetid. Bemærk venligst, at madrassen af hygiejniske årsager ikke kan returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Sengen er fremstillet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den måler 193 x 147 x 118/128 cm (L x B x H), og madrassen måler 140 x 190 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen måler 140 x 190 x 5 cm (B x L x H).

Vores pakke inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Vi sørger også for, at monteringen er enkel og problemfri ved at medsende en brugermanual.

Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i sort stof. Forkæl dig selv med en seng, der giver dig den ultimative komfort og en god nattesøvn hver nat.

Scroll to Top