vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.483 kr.

Få drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng – en ultimativ kombination af komfort, stil og kvalitet. Oplev den perfekte nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335703532 Kategori:

Forestil dig en nat, hvor du glider ind i dine drømme og vågner op følelslle fuldstændig forfrisket og energisk. Dette er virkeligheden med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Du kan glemme alt om urolige nætter og søvnløshed, for denne seng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er ikke bare en almindelig seng, den er en livsstil. Med sit elegante og stilfulde design, går den i perfekt harmoni med ethvert soveværelse. Det slidstærke stof, der omslutter rammen, tilføjer et strejf af elegance og holdbarhed til din søvnoplevelse.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne seng er den praktiske sengegavl. Denne sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov. Uanset om du vil sidde op og læse en god bog, eller bare slappe af og se tv, sørger den for en fremragende rygstøtte.

Men det er ikke alt. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der giver en fantastisk støtte og komfort. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, der opstår, når du bevæger dig i sengen, hvilket sikrer en rolig søvn hele natten.

Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Den giver dig den rette fasthed og stabilitet, men uden at gå på kompromis med komforten. Du får den bedste af begge verdener.

Og lad os ikke glemme den hudvenlige topmadras, der fuldender din søvnoplevelse. Denne topmadras har en blød og behagelig overflade og er samtidig slidstærk. Den beskytter din madras og giver dig en ekstra lag af komfort og hygiejne.

Pakken inkluderer alt, hvad du behøver for at få en god nattesøvn: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Du får mange års glæde af denne seng, da vi har sikret os, at den er lavet af de bedste materialer og med den højeste kvalitet.

Så tag imod denne unikke mulighed for at forbedre din søvn og dit liv. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof vil ikke bare være en seng, men det perfekte sted, hvor du kan finde ro og komfort. Bestil din i dag og opdag en verden af søvnens magi.

Scroll to Top