vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof gråbrun

4.745 kr.

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Den kombinerer stil, komfort og holdbarhed på en unik måde, perfekt til en god nats søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335703534 Kategori:

Drømmer du om en dyb og afslappende nattesøvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i stof den perfekte løsning for dig. Med sin elegante gråbrune farve og slidstærke stof er denne seng et æstetisk og holdbart valg.

Vi har tænkt på din komfort og bekvemmelighed med denne seng. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm, vil du opleve fremragende rygstøtte og komfort.

Den indbyggede madras i kontinentalsengen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan bevæge dig frit i løbet af natten uden at forstyrre din partner. Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der sover på maven og ønsker optimal stabilitet.

Men vores engagement i din komfort stopper ikke der. Den medfølgende topmadras, der er betrukket med hudvenligt stof, tilføjer en ekstra blød og behagelig oplevelse til din søvn. Du vil vågne op hver morgen føle dig frisk og udhvilet.

Vi vil gerne påpege, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne seng og dens utrolige komfort.

Senses er ikke bare en seng, det er en oplevelse. Søvn er en værdifuld investering i dit velvære, og med vores vidaXL kontinentalseng med madras kan du sikre dig selv den bedst mulige søvnoplevelse hver eneste nat. Så tøv ikke med at give dig selv gaven af uovertruffen komfort og stil med denne fantastiske seng. Livet er for kort til at sove på dårlige senge – vælg vores kontinentalseng og lad drømmene blive til virkelighed.

Scroll to Top