vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.239 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel nattesøvn med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Den perfekte kombination af stil, kvalitet og pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335703535 Kategori:

Vil du opleve den ultimative komfort og luksus i din søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof det perfekte valg for dig. Denne seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde, med en kombination af stil, funktionalitet og kvalitet.

Vores kontinentalseng er lavet af et slidstærkt stof, der ikke kun giver en elegant og ren æstetik, men også forbedrer åndbarheden og holdbarheden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se fjernsyn. Det er den perfekte balance mellem komfort og funktionalitet.

Med sin madras med pocketfjedre, der anses for at være af den bedste kvalitet, tilbyder vores kontinentalseng enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du bevæger dig rundt i sengen om natten. Denne mellemhårde madras giver dig den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Ikke kun det, vores hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra touch af blødhed og komfort. Den har et slidstærkt betræk og er lavet af skum, der giver ekstra polstring uden at gå på kompromis med støtten. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Komplet med en solid sengeramme og alle nødvendige dele til nem montering, er vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof den perfekte løsning for dig, der ønsker at investere i dit søvnbehov. Oplev den ultimative komfort og lad dig forkæle af vores eksklusive seng, der vil skabe en atmosfære af ro og afslapning i dit soveværelse. Vælg kvalitet, vælg confort, vælg vidaXL.

Scroll to Top