vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.696 kr.

Vil du opleve ultimativ komfort? Opgrader til vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Elegant design, stof i lysegrå og en drøm at sove på.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335703561 Kategori:

Drøm dig væk i en ultimativ søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Denne seng tilbyder ikke kun en god nattesøvn, men også en hel verden af luksus og komfort.

Stoffet, der dækker sengen, er ikke blot smukt og stilfuldt, det er også åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at dette stof vil bevare sin skønhed og kvalitet i lang tid fremover.

Vores kontinentalseng kommer også med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden. Du kan nemt tilpasse rygstøtten efter dine behov og nyde en behagelig position, når du vil læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv.

Selve madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støjen og bevægelserne, når du vender og drejer dig om natten. Du kan sove i ro og fred uden at forstyrre din partners søvn.

Madrassen tilbyder den perfekte blanding af fasthed og stabilitet. Den er ideel til dem, der foretrækker en mellemhård støtte samt dem, der sover på maven. Du vil elske den komfort, denne madras giver dig.

Som en ekstra bonus leveres vores kontinentalseng også med en blød og hudvenlig topmadras. Denne beskytter giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Vi sørger altid for at levere brugermanualer til nem montering af vores produkter.

Med vores vidaXL kontinentalseng kan du forvandle dit soveværelse til et santum af ro og komfort. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse og opdag, hvordan denne seng vil forbedre din søvnkvalitet.

Pakken inkluderer:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Oplev luksus, komfort og støtte i en enkelt seng. Bestil vores vidaXL kontinentalseng i dag og lad dine drømme blive til virkelighed.

Scroll to Top