vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof blå

4.467 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Den blå stofbeklædning og 140×200 cm madras sikrer en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730893 Kategori:

Glæd dig til at opleve en god nattesøvn i vores vidunderlige kontinentalseng. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og den bedste søvnoplevelse. Med sin enkle og rene stil samt slidstærke stof er denne seng ikke kun et smukt syn, men også åndbar og holdbar.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter behov. Denne sengegavl giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv. Du kan være sikker på, at din komfort er i centrum.

Vores madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og sikrer optimal holdbarhed og tilpasningsevne. Den individuelle indbyggede pocketfjedre absorberer støj og stød og sørger for minimal bevægelse, når du vender og drejer dig i søvne. Denne mellemhårde madras giver den perfekte stabilitet og fasthed, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

For at opnå ultimativ komfort er vores topmadras hudvenlig og blød. Den er beklædt med slidstærkt stof, der føles behageligt mod huden. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng leveres med en detaljeret brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem. Sengen har en stilfuld blå farve, og dens ramme er lavet af stof og massivt lærketræ. Den har en størrelse på 203 x 147 x 118/128 cm (L x B x H).

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nattesøvn, men også et møbelstykke, der vil pryde dit soveværelse med sit moderne design og høje kvalitet. Gør dig klar til at vågne op hver morgen, frisk og veludhvilet efter en nat i denne fantastiske seng. Køb vores kontinentalseng med madras og opnå ultimativ sovekomfort i dag.

Scroll to Top