vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.829 kr.

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Den perfekte kombination af komfort og elegance. Skab dit drømmeindretning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730918 Kategori:

Fra det øjeblik, du lægger dig ned på vores vidaXL kontinentalseng, bliver hver eneste nat til en drømmende oplevelse af ren komfort og luksus. Denne seng er designet til at levere den ultimative afslapning og sikre dig en dyb og forfriskende søvn.

Med sit stilfulde og enkle look tilføjer sengens slidstærke lysegrå stof en elegant og moderne fornemmelse til ethvert soveværelse. Stoffet er både åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at sengen holder i lang tid.

Sengens sengegavl er praktisk justerbar i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du læser en spændende bog eller ser dit yndlings-tv-program, vil den ergonomiske rygstøtte give en fantastisk komfortabel oplevelse.

Derudover er madrassen i sengen udstyret med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. De arbejder også aktivt for at absorbere stød og støjen fra bevægelser, hvilket sikrer, at du ikke bliver forstyrret af dine partneres søvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver dig den nødvendige stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For endnu mere luksus er sengen udstyret med en topmadras med en hudvenlig overflade. Denne madrasbeskytter er blød og behagelig, og den sikrer en ekstra følelse af velvære.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at sende denne fantastiske seng tilbage.

Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og hurtig. Så du kan hurtigt få glæde af den ypperste komfort og stil, som denne kontinentalseng tilbyder.

Opgrader dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng og giv dig selv den søvn, du virkelig fortjener. Din drømmende nattesøvn venter på dig.

Scroll to Top