vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.147 kr.

Den ultimative komfort og stil i ét. Få en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse med vores kontinentalseng i sort stof. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730959 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en drømmende nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en oase af afslapning og velvære, der vil give dig en hvilepause fra hverdagens stress.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på med sit enkle og rene look, det er også åndbart og utrolig slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng forbliver i topform i lang tid. Sengegavlen er desuden justerbar i højden, så du kan tilpasse den efter dine individuelle behov. Uanset om du sidder op for at læse en god bog eller nyde en film, vil sengegavlen give fremragende rygstøtte og ultimativ komfort.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din kropsform. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan sove uforstyrret og vågne op hver morgen uden ømhed eller smerter. Med en mellemhård støtte sikrer madrassen også en stabil og behagelig søvnoplevelse, ideelt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vi har ikke glemt toppen af sengen – topmadrassen. Den bløde og komfortable topmadras er indhyldet i et hudvenligt betræk og giver den ekstra luksus og støtte, som du fortjener. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng er lavet af kvalitetsmaterialer såsom massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, der sikrer stabilitet og langvarig holdbarhed. Brugermanualen, som medfølger hver pakke, vil guide dig trin for trin i den nemme montering af sengen.

Komplet med en sengegavl, to madrasser og en topmadras, får du alt, hvad du behøver for at skabe den ultimative soveoplevelse. Livet er for kort til at sove dårligt, så gør dig selv en tjeneste og invester i vores vidaXL kontinentalseng med madras, der vil løfte dine drømme til nye højder.

Scroll to Top