vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

3.046 kr.

Opdag komforten med vores vidaXL kontinentalseng. Den er lavet af luksuriøst stof og har en stilfuld lysegrå farve. Skab en harmonisk og elegant atmosfære i dit soveværelse med denne fantastiske seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730988 Kategori:

Dyk ned i en dyb søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof, i størrelsen 80×200 cm. Der er intet værre end at vågne op om morgenen og føle sig træt og uoplagt. Derfor har vi skabt denne seng, der tilbyder dig den ultimative afslapning og en himmelsk søvnoplevelse, hver eneste nat.

Vi har garanteret slidstærkt stof lavet af 100% polyester, som både ser elegante ud og er utroligt åndbart. Sovegavlen kan justeres efter din behov og tilbyder en forrygende rygstøtte, når du gerne vil sidde op i sengen for at læse eller se fjernsyn i komfort.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer ethvert støj og stød, når du vender og drejer dig i løbet af natten. Madrassen tilbyder dig den ideelle mellemhårde støtte, hvilket gør den perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Som prikken over i’et kommer vores seng også med en hudvenlig topmadras, der er sølvfarvet og ualmindeligt blød og behagelig. Madrasbeskytteren er også lavet af 100% polyester, og dens slidstærke kvalitet sikrer, at den holder i lang tid fremover.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men fortvivl ej, da vi leverer hver pakke med en brugermanual, der gør det nemt for dig at montere sengen.

Sammensætningen af vores kontinentalseng er enestående. Kombinationen af det lysegrå stof, den robuste sengeramme og de solide materialer i lærketræ og krydsfiner giver sengen et moderne og stilfuldt udseende.

Tag springet og giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Den perfekte mulighed for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

Scroll to Top