vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof blå

3.408 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidunderlige kontinentalseng i blåt stof. Forkæl dig selv med denne luksuriøse madras i perfekt størrelse – 90×190 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335731025 Kategori:

Bliv transporteret til en verden af ​​luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i blå stof. Denne seng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse og sikre, at du vågner op forfrisket og klar til at erobre dagen.

Med sin slidstærke og elegante blå stofsammensætning vil denne seng være et smukt og funktionelt element i ethvert soveværelse. Det åndbare stof gør det muligt for din krop at ånde og forblive tempereret hele natten, så du kan sove i ro og komfort.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er dens justerbare sengegavl. Du kan nemt justere højden på gavlen for at finde den mest behagelige position til at læse en god bog eller se dine yndlingsserier. Denne fleksibilitet i designet sikrer også en forbedret rygstøtte under siddende positioner, så du kan nyde ultimativ komfort og afslapning.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støddet, når du bevæger dig i løbet af natten. Resultatet er en rolig og uforstyrret søvn, hvor du kan vågne op uden ryg- eller ledsmerter.

Mellemhårdhed er nøgleordet her – madrassen giver den perfekte stabilitet og tilpasning, samtidig med at den er fast nok til at støtte din krop uden at ofre komforten. Denne madras er ideel til dig, der er mave-sover, da den giver den nødvendige støtte til din ryg og bevægelsesfrihed.

En blød og hudvenlig topmadras fuldender oplevelsen. Med dens slidstærke polyesterbetræk og fyld af blødt skum vil du opleve en ekstra lag af luksus, der vil forbedre din søvnoplevelse betydeligt.

Vores vidaXL kontinentalseng leveres komplet med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det nemt for dig at få sengen opstillet på ingen tid. Bemærk, at af hygieniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Skab din egen oase af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i blå stof. Opgrader din søvnoplevelse i dag og giv dig selv den luksus, du fortjener.

Scroll to Top