vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof blå

4.591 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med den blå stofmadras får du en uovertruffen kombination af stil og søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699444 Kategori:

Drøm dig væk til en god nattesøvn med vores vidunderlige kontinentalseng 140×200 cm i blå stof. Med denne seng kan du forvente maksimal afslapning og optimal søvn, hver eneste nat.

Det slidstærke stof giver sengen et enkelt og rent look samtidig med, at det er åndbart og ekstremt holdbart. Du kan derfor være sikker på, at din seng vil se flot ud i mange år frem.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så den passer til dine individuelle behov. Denne funktion giver ikke kun en behagelig siddestilling til at læse eller se tv, men giver også fremragende rygstøtte.

Madrasen er fyldt med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, som er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du bevæger dig i sengen. Ro og komfort er derfor garanteret.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Den er særligt velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at give dig den ultimative komfort er sengen også udstyret med en blød og hudvenlig topmadras. Den er perfekt til at gøre din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

For nem montering følger der en brugermanual med i pakken.

Sættet inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Alt hvad du behøver for at opgradere din søvnoplevelse.

Så træd ind i drømmeland med vores fantastiske kontinentalseng i blå stof og nyd en god nats søvn i stil og komfort.

Scroll to Top