vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.107 kr.

Forskøn din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den komfortable madras og stilfulde mørkegrå stof vil forvandle din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700260 Kategori:

Vores unikke kontinentalseng med madras i mørkegrå stof er det perfekte valg til den ultimative naturlige og behagelige søvnoplevelse. Med fokus på både komfort og stil er denne seng designet til at forbedre din søvnkvalitet og give dig den nødvendige støtte hele natten.

Det slidstærke stof giver sengen et enkelt og elegant udseende, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt over for daglig brug. Så du kan være sikker på at nyde denne seng i mange år fremover.

En praktisk sengegavl, der kan indstilles i højden, tilbyder dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse en god bog eller se fjernsyn i sengen. Du kan derfor tilpasse den efter dine individuelle behov og præferencer.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer effektivt stød og bevægelser under søvn. Resultatet er en stabil og komfortabel madras, der sikrer dig en god nats søvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Denne fasthed sikrer optimal stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, hvilket giver dig den bedste soveoplevelse hver nat.

Topmadrassen er hudvenlig og er dækket af et blødt og holdbart stofbetræk. Den forbedrer yderligere komforten og forlænger levetiden for din madras. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Sengen leveres med en omfattende brugermanual for nem montering, og den er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder 100% polyester stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ.

Opgrader din søvnoplevelse med denne elegante og komfortable kontinentalseng. Vores kontinentalseng med madras er ikke bare et sovemøbel, det er en livsstil, der giver dig den kvalitetssøvn, du fortjener. Gå ikke glip af chancen for at opleve det selv.

Scroll to Top