vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

3.949 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Perfekt komfort, stilfuldt design og en uimodståelig blå farve gør denne seng uundværlig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700327 Kategori:

Drømme om en god nattesøvn bliver til virkelighed med vores fantastiske kontinentalseng. Denne seng er designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en dyb og restituerende søvn.

Sengens slidstærke stof er ikke kun smukt at se på med dets enkle og rene udseende, det er også åndbart og utrolig holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil følge dig i mange år fremover uden at miste sin elegance.

Tag en siddestilling og mærk rygstøtten fra den justerbare sengegavl. Denne smarte funktion giver dig mulighed for at tilpasse sengen til dine individuelle behov og giver dig en fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den indbyggede madras i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der har ry for at være af højeste kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en holdbar madras, men også en fantastisk tilpasningsevne, da de absorberer støj og stød fra bevægelser.

Madrassen er designet til at give en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du kan forvente en følelse af stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at give ekstra komfort og beskyttelse har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter med stofbetræk giver dig et ekstra lag af luksus og sikrer et behageligt liggeunderlag.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres efter åbning på grund af hygiejniske årsager. Vi prioriterer din sundhed og sikkerhed, og derfor beder vi om, at du er opmærksom på dette, før du beslutter dig for at åbne emballagen.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig vejledning, der gør samlingen til en leg. Du vil opleve, hvor nemt og bekvemt det er at have denne seng i dit hjem.

Så gør dine drømme til virkelighed og oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå. Din søvn og velvære fortjener det bedste.

Scroll to Top