vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

3.179 kr.

Få den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Deluxe madras og stilfuldt sort stofdesign gør denne seng til det ideelle valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700331 Kategori:

Oplev en nattesøvn i særklasse med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Den er designet til at give dig den ultimative afslapning og en fordybelse i drømmenes verden.

Vi har udvalgt et slidstærkt og smukt stof til denne seng, der ikke kun tilføjer et elegant touch til dit soveværelse, men også er åndbart og fantastisk modstandsdygtigt. Du kan derfor nyde godt af både stil og komfort.

Vores sengegavl er ikke kun praktisk, men også yderst justerbar. Du kan nemt tilpasse den i højden for at opnå den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en spændende bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er sensationel med dens individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres usædvanligt høje kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke blot optimal holdbarhed, men også en imponerende tilpasningsevne. Du vil opleve en behagelig søvn med minimal støj og bevægelse, når du vender og drejer dig.

Madrassen giver en mellemhård støtte, der understøtter din krop uden at gå på kompromis med komforten. Det gør den ideel for dig, der foretrækker at sove på maven. Din stabilitet og velvære er sikret.

For at give dig ekstra luksus og beskyttelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Den har et slidstærkt betræk og er fyldt med blødt skum, der garanterer en blød og behagelig overflade at sove på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, for at montere denne fantastiske seng og komme i gang med at nyde en god nats søvn. Kvalitet, stil og komfort – det er, hvad du kan forvente.

Forkæl dig selv og opgrader dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i sort stof. Du vil opleve en nattesøvn i en klasse for sig.

Scroll to Top