vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

3.147 kr.

Få en god nats søvn med vores attraktive vidaXL kontinentalseng. Den blå stofmadras sikrer komfort og stil, og vores konkurrencedygtige priser gør det til et oplagt valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700366 Kategori:

Drøm sødt og vågn veludhvilet op i vores betagende vidaXL kontinentalseng med madras i blå stof. Denne seng tilbyder ikke blot en god nattesøvn, men også en totaloplevelse af afslapning og komfort.

Lad os starte med stoffet – et slidstærkt og elegant blåt stof, der giver sengen et enkelt og rent udseende. Det er ikke blot æstetisk tiltalende, men også åndbart og holdbart, så du kan nyde mange års god søvn i denne seng.

Sengens sengegavl er både praktisk og tilpasselig. Den kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Stil den op, når du ønsker en fremragende støtte til ryggen, mens du sidder op i sengen og læser en bog eller ser fjernsyn.

Når det kommer til madrassen, er kvaliteten uovertruffen. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du bevæger dig om natten. Madrassen giver mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, da den kombinerer stabilitet og komfort på perfekt vis.

Topmadrassen er både blød og hudvenlig, og den beskytter madrassen mod slitage. Med dens bløde stofbetræk og fyld af skum vil du opleve en ekstra lag af komfort, der gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med alt, hvad du behøver. Du finder en detaljeret brugermanual i pakken, der gør monteringen til en leg.

Drøm sødt og vågn op til en bedre morgen med vores vidaXL kontinentalseng med madras i blå stof. Bestil nu og oplev den ultimative kombination af komfort, stil og kvalitet.

Scroll to Top