vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.408 kr.

Få en ultimativ søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med en behagelig madras i elegant lysegråt stof, giver vi dig den komfort og stil, du fortjener.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700368 Kategori:

Få din bedste nattesøvn nogensinde med vores fantastiske kontinentalseng med madras. Den er skabt til at tilbyde maksimal afslapning og en dyb og rolig søvn, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Stoffet, der omgiver sengen, er ikke kun slidstærkt, men det tilføjer også et elegant og stilfuldt udseende til rummet. Det er åndbart og behageligt at røre ved, hvilket skaber en behagelig oplevelse, når du lægger dig til rette.

Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Denne funktion giver dig mulighed for at nyde komforten i sengen, selv når du ikke sover.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for at have en fremragende kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer stød og bevægelser, hvilket sikrer minimal forstyrrelse og en forbedret søvnkvalitet.

Madrassen har en mellemhård støtte, der balancerer stabilitet og komfort på bedste vis. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komfort.

For ekstra komfort og beskyttelse er der også en hudvenlig topmadras inkluderet i pakken. Dette bløde og behagelige lag øger ikke kun komforten, men det beskytter også madrassen og bidrager til dens levetid.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vi sørger for, at du får en problemfri oplevelse med vores produkt. Du vil finde en detaljeret brugermanual med klare instruktioner for nem og hurtig montering.

Lad os opgradere din søvnoplevelse med vores kontinentalseng med madras. Køb den nu og start på vejen mod en mere udhvilet og energifyldt hverdag.

Scroll to Top