vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.776 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i mørkegrå stof. Optimer din søvn med den perfekte kombination af kvalitet og design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700431 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og afslapning med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Denne seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Med sit stilfulde og rene look er sengen både moderne og tidløs. Det slidstærke stof sørger for, at sengen ikke bare ser godt ud, men også er åndbar og holdbar. Du kan være sikker på, at denne seng vil være en del af dit soveværelse i mange år fremover.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden, så den passer perfekt til dine individuelle behov. Sengegavlen giver ikke kun et stilfuldt udseende, men den tilbyder også en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen i denne kontinentalseng er lavet med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer både holdbarhed og fleksibilitet. Disse fjedre giver effektiv støjdæmpning og støtabsorption, hvilket betyder, at du kan bevæge dig frit om natten uden at forstyrre din partner. Madrassen tilbyder en medium fasthed, der er perfekt til dem, der sover på maven. Den giver stabilitet og støtte uden at gå på kompromis med komforten.

For at fuldende den luksuriøse oplevelse leveres denne kontinentalseng med en hudvenlig topmadras. Betrækket er lavet af blødt og behageligt stof, der er skånsomt mod din hud. Topmadrassen tilføjer ekstra beskyttelse og komfort til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vi sørger for, at alle de nødvendige elementer til montering medfølger, og i vores brugermanual får du nem og simpel instruktion til at samle sengen.

Livet er for kort til dårlig søvn. Giv dig selv den bedste oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Din krop og sind vil takke dig for det. Køb den i dag og forbered dig på den mest vidunderlige søvn.

Scroll to Top