vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

4.706 kr.

Få en drømmende søvn hver nat med vores elegante og komfortable kontinentalseng. Den stilfulde sorte stofbeklædning og den luksuriøse madras sikrer en god nats hvile.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700432 Kategori:

Oplev en himmelsk søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Denne seng er skabt til at tilbyde maksimal afslapning og en god nats søvn. Med sit enkle og elegante design passer den perfekt ind i ethvert soveværelse.

Sengen er lavet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se fjernsyn i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig i løbet af natten. Med en mellemhård støtte er madrassen perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt at ligge på. Den er desuden nem at rengøre og vedligeholde.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Alt nødvendigt monteringsmateriale og en brugermanual medfølger for nem installation.

Tag din søvnoplevelse til nye højder med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Bestil i dag og vågn op til en ny dag, fuld af energi og velvære.

*Farve: Sort
* Materiale: Stof (100 % polyester), massivt lærketræ, krydsfiner, konstrueret træ
* Mål: 193 x 147 x 118/128 cm (L x B x H)
* Madras farve: Hvid og sort
* Materiale: Stof (100 % polyester)
* Materiale, fyld: Pocketfjedre, skum
* Mål: 140 x 190 x 20 cm (B x L x H)
* Topmadras farve: Hvid
* Materiale, betræk: Stof (100 % polyester)
* Materiale, fyld: Skum
* Mål: 140 x 190 x 5 cm (B x L x H)

Få en seng, der giver dig den ultimative søvnoplevelse – køb vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag.

Scroll to Top