vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.843 kr.

Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Ergonomisk designet, komfortabel madras og stilfuldt sort stof – sov som en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700463 Kategori:

Tag på en rejse mod den bedste søvn nogensinde med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er mere end bare et møbel, den er en oase af komfort og afslapning, der vil fremme din søvnkvalitet og forvandle dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted.

Udforsk dens enkle og elegante design, der passer perfekt ind i enhver indretning. Den slidstærke sorte stofbeklædning tilføjer et sofistikeret touch og kombinerer både åndbarhed og holdbarhed. Du kan stole på, at denne seng vil vare i mange års god søvn.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres efter din behov. Den giver optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller nyde din yndlingsserie. Du vil opleve total komfort og afslapning, uanset hvad du laver.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig til din kropsform og absorberer støj og stød, når du drejer og vender dig om natten. Så du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så uanset om du foretrækker at sove på maven eller på ryggen, vil vores madras give dig den perfekte kombination af støtte og komfort.

For at fuldende søvnoplevelsen er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras. Den bløde og behagelige topmadras giver ekstra komfort og beskytter madrassen mod slid og snavs. Du vil ikke ønske at forlade sengen, når du oplever den ultimative blødhed.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere denne fantastiske seng.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Tag skridtet ind i en verden af komfort og stil og oplev den bedste søvn nogensinde. Din krop og sind vil takke dig for det. Bestil i dag og forvandl dit soveværelse til et drømmeland.

Scroll to Top