vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.417 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den bløde madras og cremefarvede stofdesign tilbyder en ultimativ komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700466 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drømme møder virkelighed i denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med en blød og cremefarvet stofmadras på 140×200 cm. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative komfort og en dyb, forfriskende søvn.

Sengen er omhyggeligt konstrueret med slidstærkt stof, der ikke kun ser elegant ud, men også er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil vare i lang tid med sin enkle og rene stil.

En praktisk sengegavl fuldender dette møbel og giver dig mulighed for at tilpasse højden, så den passer præcis til dine behov. Denne sengegavl er ikke kun et stilfuldt tilbehør, den giver også en fremragende støtte til ryggen, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, når du bevæger dig om natten. Denne mellemhårde madras giver øget stabilitet og den rette fasthed, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at tilføje endnu mere komfort og luksus har denne seng også en hudvenlig topmadras med et blødt stofbetræk. Denne topmadras er både slidstærk og behagelig at ligge på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du ikke vil fortryde dit valg, når du først har oplevet den himmelske søvn, denne seng giver.

Sættet indeholder alt, hvad du har brug for til en let installation, inklusive en brugermanual for at gøre processen så problemfri som muligt. Du vil have din nye drømmeseng klar til at blive indviet på ingen tid.

Invester i din søvn og din komfort med denne vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Lad drømmene blive til virkelighed hver nat med denne fantastiske seng.

Scroll to Top