vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

5.066 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegråt stof på 160×200 cm. Unikt design og luksuriøs madras sikrer en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335700493 Kategori:

Drøm dig væk til en nat, hvor dit soveværelse bliver forvandlet til en oase af komfort og stil. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i strålende mørkegrå vil du opleve en søvnoplevelse i særklasse.

Stoffet, der omgiver sengen, er ikke kun smukt at se på, men også utroligt slidstærkt. Det åndbare materiale sikrer, at du altid har det behageligt og køligt, mens det holder i lang tid.

Den praktiske sengegavl er din perfekte partner til en hyggelig aften. Du kan nemt justere højden, så den passer til dine individuelle behov. Den giver dig også en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en bog eller se din yndlingsserie.

Men det er ikke kun sengerammen, der er bemærkelsesværdig. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. De former sig perfekt efter din kropskontur og absorberer støj og stød, så du får en forstyrrelsesfri og afslappende søvn.

Madrassen på vores kontinentalseng har en mellemhård støtte, der giver dig den optimale stabilitet og fasthed. Den er specielt designet til mennesker, der foretrækker at sove på maven, så du kan nyde din nattesøvn uden at kompromittere din komfort.

For at tilføje endnu mere luksus er der en hudvenlig topmadras inkluderet. Den har et blødt og behageligt betræk og giver dig den ultimative følelse af velvære.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at når du først har oplevet komforten i vores kontinentalseng, vil du ikke ønske at skille dig af med den.

Når du køber denne kontinentalseng, får du alt, hvad du behøver for en drømmende søvnoplevelse. Pakken inkluderer både sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Monteringen er nem med den medfølgende brugermanual.

Grib muligheden for at skabe dit eget soveværelsesparadis med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Din søvn fortjener kun det bedste.

Scroll to Top