vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

2.933 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Opnå en dybere søvn og en fornem æstetik med dette elegante lysegrå stofdesign.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335729701 Kategori:

Tag på en rejse til total komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Denne seng er designet til at tilbyde dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Vi har valgt et slidstærkt stof til sengens polstring, der udstråler elegance og raffinement. Det er ikke bare smukt at se på, men også åndbart og holdbart, så du kan nyde dens komfort i mange år fremover.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den perfekte position, når du læser en spændende bog eller slapper af med en god film. Din ryg vil elske den ekstra støtte, som gavlen tilbyder.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en fantastisk støtte og minimerer støj og bevægelse, når du drejer dig om natten. Den mellemhårde fasthed sikrer en ideel stabilitet og komfort, hvilket gør den perfekt for mave-sovende mennesker.

For at tilføje den ekstra blødhed og beskyttelse tilbyder vi en topmadras med et hudvenligt betræk. Det er lige så behageligt som det er praktisk.

Denne seng er ikke kun en komfortabel oase, men også et elegant statement i ethvert soveværelse. Den er fremstillet af holdbare materialer som massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ for at sikre stabilitet og langvarig brug.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen. Vores pakke indeholder alt, hvad du har brug for, inklusive en detaljeret brugermanual til nem montering.

Bliv forvandlet til en verden af absolut ro og afslapning med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng. Bestil nu for at opleve en uforglemmelig søvnoplevelse.

Scroll to Top