vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

2.907 kr.

Få en drømmelignende søvn med vores eksklusive kontinentalseng. Den komfortable madras og det elegante lysegrå stof vil gøre dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335729763 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er designet med henblik på en uovertruffen søvnoplevelse, der vil tage dine drømme til nye højder.

Vores seng er beklædt med et slidstærkt, åndbart og elegant stof, der tilføjer et sofistikeret touch til dit soveværelse. Den medfølgende sengegavl kan nemt justeres i højden og giver enestående rygstøtte, når du ønsker at sidde op og nyde en god bog eller se fjernsyn.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din kropsform perfekt. Disse fjedre absorberer støj og stød og sikrer, at du får en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte garanteres stabilitet og komfort, især for dem, der foretrækker at sove på maven.

Som prikken over i’et får du en hudvenlig topmadras, der beskytter madrassen mod snavs og overfladeslid. Denne topmadras er lavet af blødt og behageligt materiale, der kun øger din komfort. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, efter emballagen er åbnet.

Vores kontinentalseng har en stilfuld og moderne lysegrå farve, som passer perfekt ind i ethvert soveværelsesdesign. Den er lavet af robuste materialer såsom massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ og leveres med en detaljeret brugermanual for nem og hurtig montage.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, og opgrader dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Lad denne seng være din oase af velvære og nyd en god nats søvn, der vil forvandle dine drømme til virkelighed. Bestil den i dag og oplev en verden af komfort og elegance.

Scroll to Top