vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.553 kr.

Oplev en ultimativ søvnoplevelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng. Med en luksuriøs madras og stilfuldt mørkegråt stof kan du sikre dig en komfortabel og forfriskende søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697230 Kategori:

Få den bedste nattesøvn i denne vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant mørkegrå farve. Denne seng er skabt til at give dig maksimal afslapning og den bedste søvn i dit liv.

Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og ekstremt slidstærkt. Det sikrer, at din seng ikke kun ser godt ud, men også holder sig flot i mange år fremover.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse den til din personlige komfort. Denne funktion giver dig også en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre giver høj holdbarhed og tilpasningsevne, og de absorberer også støj og stød, når du bevæger dig om natten.

Madrassen har en mellemfast støtte, der giver stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Dette gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at sikre den ultimative komfort har vi inkluderet en topmadras, der er blød og hudvenlig. Topmadrassen har et slidstærkt stofbetræk og giver en ekstra lag af blødhed til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nattesøvn, men også et smukt møbel til dit soveværelse. Den er nem at samle takket være den medfølgende brugermanual. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Forkæl dig selv med en kontinentalseng, der giver dig komfort og stil på samme tid. Gå ikke glip af denne fantastiske soveoplevelse til en utrolig pris.

Scroll to Top