vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

3.054 kr.

Oplev en himmelsk søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Med en komfortabel madras og stilfuldt mørkegråt stof er denne seng den ultimative kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335697261 Kategori:

Skab dit ultimative soveparadis med vores fantastiske kontinentalseng. Lad dig forføre af dens utrolige komfort og stilfulde design. Vores seng er skabt til at give dig den mest forfriskende og afslappende søvnoplevelse nogensinde.

Vi har valgt det slidstærke mørkegrå stof til sengen, hvilket ikke kun giver den et elegant udseende, men også sikrer, at den vil holde i mange år fremover. Stoffet er åndbart, hvilket betyder, at luften kan cirkulere frit omkring dig, så du altid vil føle dig frisk og veludhvilet om morgenen.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan indstilles i højden efter dine behov. Denne særlige funktion giver dig en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer. Du behøver ikke længere bekymre dig om at finde den perfekte siddestilling, for vores seng vil tage sig af det for dig.

Vi har også sørget for at inkludere en madras med pocketfjedre i sengen. Disse individuelle pocketfjedre er kendt for deres utrolige kvalitet og er designet til at tilpasse sig din krop perfekt. De absorberer støj og stød og sikrer, at du kan bevæge dig frit om natten uden at forstyrre din partner. Madrassen giver dig den rette fasthed og stabilitet, hvilket gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Men det stopper ikke der. Vi har også inkluderet en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig. Den beskytter madrassen og sikrer, at du altid ligger komfortabelt og med den mest behagelige overflade.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil være så tilfreds med vores kontinentalseng, at dette ikke vil være et problem.

Med vores kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også et elegant og stilfuldt møbelstykke, der vil pryde ethvert soveværelse. Sengen er fremstillet af høj kvalitet og holdbart materiale, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer dens lange levetid.

Kort sagt, vores kontinentalseng med madras er den ultimative kombination af komfort, stil og holdbarhed. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvn, så invester i vores seng i dag og oplev en helt ny verden af søvnlig lykke.

Scroll to Top