vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof sort

2.959 kr.

Få drømmen om en ultimativ søvnoplevelse opfyldt med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af komfort, stil og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698052 Kategori:

Oplev en himmelsk nattesøvn med vores nye vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative afslapning og en dyb, forfriskende søvn.

Stoffet, der er både åndbart og slidstærkt, giver sengen et elegant og sofistikeret look. Du kan være sikker på, at denne seng vil holde i mange år fremover.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Aldrig har det været så let at finde den rette position til afslapning og komfort.

Med den indbyggede madras med pocketfjedre får du en unik soveoplevelse. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop, hvilket sikrer dig den bedste støtte og komfort hele natten. Derudover absorberer fjedrene effektivt støj og bevægelser, hvilket betyder, at du kan sove roligt og uforstyrret.

Madrassen giver en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver dig den nødvendige stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Du kommer til at elske følelsen af at falde i søvn på denne madras hver nat.

Sengen leveres også med en hudvenlig topmadras. Den har et blødt og behageligt stofbetræk, der føles fantastisk mod din hud. Denne topmadras forbedrer ikke kun din komfort, men beskytter også madrassen mod slid og snavs.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil blive så begejstret for denne seng, at du aldrig vil have lyst til at sende den tilbage.

Denne kontinentalseng kommer komplet med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt, du behøver for at opgradere din søvnoplevelse, er samlet i en pakke.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Bestil den i dag, og forbered dig på en himmelsk nattesøvn, der vil gøre hver dag til en fantastisk oplevelse.

Scroll to Top