vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.165 kr.

Oplev luksus og komfort i dit soveværelse med vores eksklusive kontinentalseng. Den kombinerer elegant design, støtte og en blød madras for den bedste nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698083 Kategori:

Dyk ned i en dyb og afslappende søvnoplevelse med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er skabt til at levere den ultimative komfort og en god nats hvile. Lad mig fortælle dig, hvorfor denne seng er noget helt særligt.

Først og fremmest er sengen fremstillet af slidstærkt stof i en flot sort farve. Ikke kun ser det enkelt og rent ud, men det er også åndbart og holdbart – en perfekt kombination, der sikrer, at du kan nyde sengen i mange år fremover.

Den justerbare sengegavl er endnu en fantastisk funktion. Den kan nemt tilpasses i højden, så den passer til dine individuelle behov. Uanset om du vil sidde op i sengen og læse en god bog eller se tv, vil denne sengegavl give dig den perfekte rygstøtte.

Men hvad med madrassen? Du vil blive glædeligt overrasket over kvaliteten af ​​den medfølgende madras. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere stød og støj. Dette betyder, at du får en madras, der ikke kun er holdbar, men også yder fremragende støtte og tilpasningsevne til din krop.

Madrassen har en mellemfast støtte, der sikrer stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Det er den perfekte fasthed for dem, der foretrækker at sove på maven og sikrer en optimal og afslappende søvn.

For at fuldende din komfort er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Denne madrasbeskytter er fremstillet af blødt og behageligt stof og tilføjer et ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Vi vil gerne minde dig om, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vi er også stolte af at meddele, at monteringen af ​​denne seng er hurtig og nem. Du får en detaljeret brugermanual med i pakken, der guider dig gennem processen, så du kan få glæde af din nye kontinentalseng så hurtigt som muligt.

Alt i alt får du en komplet sengesæt, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle kigge efter ekstra tilbehør – vi har tænkt på alt for at sikre dig den bedste søvnoplevelse muligt.

Tag springet og invester i din søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Du vil ikke fortryde det.

Scroll to Top