vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.448 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med en stilfuld mørkegrå stofmadras er denne seng både funktionel og attraktiv.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698121 Kategori:

Drøm sødt og vågn veludhvilet op til en ny dag med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå. Denne seng er skabt til at levere den ultimative afslapning og en fantastisk søvnoplevelse. Med sin slidstærke stofbetræk i en elegant mørkegrå farve er denne seng ikke kun et funktionelt møbel, men også et æstetisk blikfang i ethvert soveværelse.

En af de unikke funktioner ved denne kontinentalseng er dens justerbare sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse højden og opnå den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen. Uanset om du læser en bog eller ser tv, vil du kunne opnå den mest komfortable siddestilling.

Den indbyggede madras er udstyret med høj kvalitets pocketfjedre, der sikrer både holdbarhed og fleksibilitet. Disse fjedre er kendt for deres evne til at absorbere støj og reducere stød, når du bevæger dig i sengen. Madrassen har en medium fasthed, som giver en ideel stabilitet for dig, der foretrækker at sove på maven. Du får en kompromisløs komfort og støtte til en perfekt nattesøvn.

For at gøre din søvnoplevelse endnu bedre medfølger en blød og hudvenlig topmadras, der giver en ekstra lag af komfort til din seng. Topmadrassen har et slidstærkt betræk og er fyldt med behageligt skum.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vær tryg, for hver eneste del af dette produkt kommer med en brugermanual for nem montering.

Giv dit soveværelse et løft med vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå. Du fortjener en god nats søvn, og denne seng kan give dig netop det. Pakken indeholder alt, hvad du behøver, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Så gør dig klar til at drømme sødt og vågne op frisk og veludhvilet.

Scroll to Top