vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.632 kr.

Lad drømmene blive virkelige med vores eksklusive kontinentalseng. Oplev ultimativ komfort og stil med den stilfulde sorte stofmadras. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698153 Kategori:

Dybt i kernen af ​​dine drømme venter en god nats søvn på dig. Lad mig præsentere dig for vidaXL kontinentalsengen med madras i sort stof, der vil revolutionere din søvnoplevelse.

Denne formidable kontinentalseng er skabt til at tilbyde dig ultimativ afslapning og en dyb, forfriskende søvn. Med sin enkle og elegante stil tilføjer den også et touch af raffinement til dit soveværelse.

Stoffet, der anvendes til denne seng, er ikke kun smukt at se på, men også åndbart og utrolig slidstærkt. Så du kan være sikker på, at den vil se fantastisk ud i mange år fremover.

Men det er ikke alt. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at finde den perfekte højde og støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn. Det betyder, at du kan nyde dit private tilflugtssted uden at være begrænset til blot at ligge ned.

Vi har ikke glemt din komfort. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig elegant til din krop, absorberer støj og giver den perfekte mængde støtte, når du vender og drejer dig om natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel for mave-sovende. Du behøver ikke længere at gå på kompromis mellem stabilitet og komfort. Med denne madras får du begge dele.

Men vi ville ikke være tilfredse med blot det. Vi har inkluderet en topmadras, der ikke blot beskytter madrassen, men også er hudvenlig og blød. Denne ekstra lag af luksus vil føles som en drøm under din krop.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi stræber efter at give dig det bedste produkt og sikre, at alle vores kunder får en ren og ubrugt madras.

Vores seng i sort stof er ikke kun en oplevelse for dine sanser, men den er også bygget til at vare. Med dens robuste konstruktion af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ kan du være sikker på, at denne seng vil være en pålidelig partner i mange år fremover.

Pakken inkluderer alt, hvad du har brug for. Fra sengeramme og sengegavl med kanter til madras og topmadras. Alt er omhyggeligt designet for at sikre nem montering og fuldtilfredshed.

Tag skridtet ind i en verden af ​​luksuriøs søvn, hvor komfort og stil mødes for at skabe den bedste soveoplevelse. Livet er for kort til søvnløse nætter. Gør noget godt for dig selv – vælg vidaXL kontinentalsengen med madras i sort stof og oplev, hvordan drømmes søvn bliver en realitet.

Scroll to Top