vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.843 kr.

Opdag ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Den luksuriøse madras og det elegante mørkegrå stof gør dette til det ideelle valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698183 Kategori:

Oplev ren luksus og en uovertruffen søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm. Denne seng er skabt til at give dig maksimal komfort og afslapning, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Vores kontinentalseng er designet med et elegant og tidløst look. Det åndbare og slidstærke stof i en smuk mørkegrå farve sikrer, at sengen passer perfekt ind i ethvert soveværelse.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så den giver optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv.

Den medfølgende madras er af højeste kvalitet. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten. Madrassen har også en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, især til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at maksimere komforten yderligere har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt og behageligt for huden, og den fyldte skumkerne sikrer en blød og sky-lignende følelse, når du ligger.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, hvilket sikrer lang holdbarhed og stabilitet.

Der medfølger en brugermanual til nem montering, så du kan få glæde af din nye komfortable og stilfulde seng på ingen tid.

Skab en atmosfære af ren luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Bestil din i dag og få den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Scroll to Top