vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.104 kr.

Drøm dig væk til komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde mørkegrå stofmadras giver dig en luksuriøs søvnoplevelse, mens den solide ramme sikrer langvarig kvalitet. Oplev den ultimative søvnkomfort i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698214 Kategori:

Når kvalitet og komfort mødes, opstår vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå. Denne seng tilbyder dig det bedste af begge verdener og hjælper dig med at opnå den ultimative afslapning og en god nattesøvn.

Med sit enkle og elegante design samt slidstærke stof i mørkegrå farve er denne seng ikke kun et behageligt sted at sove, men også en smuk tilføjelse til dit soveværelse. Stoffets åndbare egenskaber sikrer, at du holdes komfortabel og kølig hele natten igennem.

En af de unikke funktioner ved denne seng er dens praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Dette giver dig mulighed for at opnå den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier.

Madrasen, som er udstyret med individuelle pocketfjedre, er kendt for sin fremragende holdbarhed og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig, hvilket sikrer uforstyrret søvn hele natten igennem. Den mellemhårde støtte er ideel, hvis du foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten – perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Sengen leveres også med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Topmadrassen er ikke kun komfortabel, men også let at vedligeholde, da den har et slidstærkt stofbetræk, der er både hudvenligt og nemt at rengøre.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi sikrer dig dog, at denne seng vil opfylde dine forventninger til både kvalitet og komfort.

Så tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse og invester i vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå. Den vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men også tilføre elegance og stil til dit soveværelse. Så sæt dig godt til rette, og lad denne seng tage dig med på en rejse mod ultimativ afslapning. Din søvn fortjener det bedste.

Scroll to Top