vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

5.306 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Unik design, fantastisk støtte og en uimodståelig pris. En drøm af en seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698215 Kategori:

Lad dig indhylle i ren luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm. Denne seng er designet til at give dig den mest komfortable og afslappende nattesøvn, du nogensinde har drømt om.

Det slidstærke stof, der er brugt til denne seng, har ikke kun et elegant og rent look, men det er også åndbart og utroligt holdbart. Du kan være sikker på, at din seng vil holde i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position til at støtte ryggen, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du behøver ikke længere bekymre dig om at have dårlig rygstøtte, da vores kontinentalseng tager sig af det for dig.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og evnen til at tilpasse sig din krop perfekt. Disse pocketfjedre absorberer effektivt stød og støj, når du drejer og vender dig, så du kan nyde en ledsagende og behagelig søvn hver eneste nat.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du får den rette fasthed og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er hudvenlig og er lavet af et blødt og komfortabelt stof. Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, velvidende at din hud vil elske at blive i kontakt med denne topmadras.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi sørger selvfølgelig for at medsende en brugermanual, der gør monteringen til en leg.

Sengen er lavet af holdbart stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ og kommer i en elegant sort farve. Madrassen og topmadrassen er henholdsvis hvid og sort, hvilket skaber et stilfuldt og tidløst udseende.

Dyk ned i ren luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm. Din søvn har aldrig været bedre.

Scroll to Top