vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.558 kr.

Drømmer du om en luksuriøs og behagelig nattesøvn? Med vores vidaXL kontinentalseng får du en stilfuld seng i mørkegrå stof, der sikrer optimal komfort og støtte. Opgrader din soveoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698253 Kategori:

Drøm sødt og vågn op frisk hver morgen med vores fantastiske kontinentalseng i mørkegråt stof. Denne seng er designet til at maksimere komfort og give dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Med sit slidstærke stof får sengen et elegant og rent look, samtidig med at det åndbare materiale sikrer, at du altid kan nyde en behagelig temperatur, når du sover. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til din ryg, når du sidder op og læser eller ser tv i sengen.

Sengens madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed og en fremragende støtte. Disse pocketfjedre er også fantastiske til at absorbere støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den perfekte stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Dette gør madrassen ideel til dem, der sover på maven.

For at sikre ekstra blødhed og beskyttelse er sengen også udstyret med en hudvenlig topmadras med et behageligt stofbetræk. Denne topmadras tilføjer den ekstra luksus til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Der medfølger en brugermanual til nem montering af sengen. Sengen består af en sengeramme, en sengegavl, en madras og en topmadras.

Giv dig selv den bedste søvn og opgradér dit soveværelse med vores kontinentalseng i mørkegråt stof. Det er tid til at opleve den ultimative komfort og vågne op frisk og energifyldt hver morgen.

Scroll to Top