vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.274 kr.

Drømmer du om den perfekte søvnoplevelse? Opdag vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med cremefarvet stofmadras. Skab soverummet du altid har ønsket dig. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335698288 Kategori:

Drømmer du om den ultimative komfort og en god nattesøvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof det perfekte valg for dig. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og støtte, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

En af de fremtrædende funktioner ved denne kontinentalseng er det slidstærke stof, som ikke kun har et elegant og rent look, men også er åndbart og holdbart. Det er en fornøjelse at hvile sig på denne seng og blive mødt af sin stilfulde udstråling.

For at sikre ekstra komfort og praktisk brug er denne seng udstyret med en justerbar sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden efter behov og nyde den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer både støj og bevægelser, hvilket sikrer en optimal soveoplevelse. Hvis du foretrækker en mellemhård støtte, vil denne madras helt sikkert overraske dig positivt.

For at maksimere komforten er der også en hudvenlig topmadras inkluderet i pakken. Betrækket er blødt og behageligt at ligge på, og den ekstra skumfyldning sikrer en ekstra lag af luksus i din soveoplevelse.

Vi ønsker at påpege, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Du kan nemt følge den medfølgende brugermanual for at samle sengen uden besvær.

Sengen er lavet af høj kvalitet, og dens dimensioner er 193 x 93 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen måler 90 x 190 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 90 x 190 x 5 cm (B x L x H).

Gør dine drømme til virkelighed og giv dig selv den bedste nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Der er ingen tvivl om, at denne seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og elegance. Bestil i dag og lad søvnen være din bedste ven.

Scroll to Top