vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

4.282 kr.

Få drømmen om en himmelsk søvn til virkelighed med vores lækre kontinentalseng. Den kombinerer stilfuldt design og komfort for en uovertruffen søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699146 Kategori:

Forestil dig at vågne op om morgenen, helt frisk og veludhvilet efter en god nattesøvn. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrunt stof kan du opleve netop dette.

Vores kontinentalseng er designet med komfort og afslapning for øje. Det slidstærke stof, i et enkelt og rent look, gør sengen både åndbar og holdbar. Du kan derfor nyde godt af denne seng i lang tid.

En praktisk feature ved sengen er den justerbare sengegavl, som kan tilpasses efter din ønskede højde. Dette giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

Kernen i denne seng er madrassen, som er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre absorberer støj og stød effektivt, når du vender og drejer dig. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge komforten yderligere har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Betrækket af denne madrasbeskytter er blødt og behageligt, hvilket gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Vær opmærksom på, at vores madras ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne vidaXL kontinentalseng med madras leveres komplet med brugermanual for nem montering. Du får en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt sammen i en smuk mørkebrun farve.

Opgrader din søvnoplevelse og invester i vores kontinentalseng med madras i mørkebrunt stof. Fordyb dig i den ultimative komfort og stilfuldt design for en god nattesøvn.

Scroll to Top