vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.877 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores eksklusive kontinentalseng. Luksuriøst design, enestående støtte og en madras i topkvalitet gør denne seng uimodståelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701586 Kategori:

Gør din nattesøvn til en oplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i 80×200 cm i en fortryllende mørkegrå farve. Vi tilbyder dig den ultimative afslapning og en god søvn, så du kan starte din dag med energi og friskhed.

Stoffet på sengen er både stilfuldt og slidstærkt. Med sit enkle og rene look tilføjer det et elegant touch til dit soveværelse. Men ikke nok med det, stoffet er også åndbart, hvilket sikrer optimal ventilation om natten og bidrager til en behagelig temperatur hele natten.

Vi har også sørget for, at vores kontinentalseng er praktisk og brugervenlig. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den helt efter dine behov. Den giver dig også en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser fjernsyn.

Men vi stopper ikke her. Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en lang levetid for madrassen, men også optimal støtte og tilpasning. De absorberer også støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret og vågne op veludhvilet.

Madrassen har en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver dig den nødvendige stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Så du kan vågne op hver morgen uden smerter eller ubehag.

For at fuldende din soveoplevelse har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Betrækket på topmadrassen er slidstærkt og behageligt, så du kan nyde godt af ekstra komfort og hygiejne.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere dette fantastiske produkt, når du først har oplevet den sublime komfort og kvalitet.

Køb vores vidaXL kontinentalseng i dag, og giv dig selv den bedste nattesøvn, du nogensinde har haft. Denne pakke inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras, alt hvad du behøver for at skabe dit eget lille paradis i soveværelset.

Scroll to Top