vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

2.897 kr.

Oplev en himmelsk søvn med vores unikke kontinentalseng i mørkegråt stof. Komfort, stil og holdbarhed i ét produkt. Tilfredsstil dine drømme i nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701617 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Denne seng er skabt til at give dig den bedste nattesøvn og sikre total afslapning.

Med sit enkle og elegante look er denne seng ikke kun et praktisk møbel, men også en fryd for øjet. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, så du kan nyde sengen i mange år fremover uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position, når du vil sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm. Den giver også en fremragende rygstøtte for ekstra komfort.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der giver en fantastisk tilpasningsevne og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød effektivt, så du kan sove uforstyrret og få den mest behagelige søvnoplevelse.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød takket være det slidstærke stofbetræk. Den tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær sikker på, at du ikke vil have nogen grund til at returnere denne fantastiske seng, når du først har oplevet dens luksus og komfort.

Pakken indeholder alt, du har brug for til nem montering: sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Alt er fremstillet af høj kvalitet og nøje udvalgte materialer, så du kan føle dig tryg ved dit køb.

Giv dig selv en gave og lad vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof forvandle din soveoplevelse til et sandt eventyr af komfort og velvære. Du fortjener det bedste, og nu kan det blive en del af dit liv.

Scroll to Top