vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

2.897 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Denne elegante sorte seng er perfekt til enhver soveværelsesindretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701618 Kategori:

Giv dig selv den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne pragtfulde seng er skabt til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Stoffet i sort nuance giver et elegant og moderne udtryk til sengen. Det er ikke kun smukt at se på, men det er også slidstærkt, åndbart og behageligt mod huden.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter dit behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan med lethed tilpasse sengen til din egen komfort.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre giver en utrolig holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød og tilpasser sig til dine bevægelser, så du får den bedst mulige søvn.

Med mellemhård støtte tilbyder denne madras en fantastisk stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Det gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er både blød og behagelig mod huden. Den er lavet af hudvenligt stof og giver ekstra beskyttelse og komfort til din madras.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med vores brugermanual er monteringen af denne seng en leg.

Vores kontinentalseng er lavet af stof i 100% polyester og massivt træ, hvilket giver en solid og holdbar konstruktion. Mål: 193 x 93 x 118/128 cm (L x B x H).

Med denne vidaXL kontinentalseng kan du se frem til en god nattesøvn i stil og luksus. Din komfort og velvære er sikret med denne fantastiske seng. Gør din søvnoplevelse uforglemmelig – køb vores kontinentalseng i dag.

Scroll to Top