vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl sort

4.875 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i elegant sort fløjl. Få den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694981 Kategori:

Oplev en himmelsk søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl, farven sort. Denne seng tilbyder den ultimative afslapning og en dyb søvn, der vil efterlade dig forfrisket og energifyldt.

Den bløde fløjl er et luksuriøst stof, der føles behageligt og blødt mod din hud. Dets tætte og jævne fibre skaber en unik følelse af komfort og velvære.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Denne sengegavl giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv’et.

Madrasen i sengen er lavet med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der giver enestående støtte og holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer effektivt enhver støj eller bevægelse, når du drejer og vender dig om natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der balancerer stabilitet med komfort og er perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt og slidstærkt stofbetræk, der tilføjer en ekstra følelse af blødhed og øger din komfort yderligere.

Vigtigt: For at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng er fremstillet af solidt lærketræ og krydsfiner og er et tidløst og elegant møbel, der passer perfekt ind i ethvert soveværelse.

Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, to madrasser og en topmadras, så du har alt, hvad du behøver for at skabe den bedste soveoplevelse.

Oplev den ultimative kombination af luksus, komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Gør din søvn til en drømmelignende oplevelse hver nat.

Scroll to Top