vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå

4.792 kr.

Oplev drømmelandets luksus i vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras. Blød fløjl og perfekt komfort skaber en uforglemmelig søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695913 Kategori:

Oplev en drømmende søvnoplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå. Denne seng er skabt til maksimal afslapning og en dyb søvn, der vil efterlade dig forynget og energifyldt hver morgen.

Vi har nøje udvalgt et blødt fløjlsmateriale, der omgiver sengen og giver en luksuriøs fornemmelse. Fløjlstoffet er kendt for sin blødhed og det behagelige touch, der vækker dine sanser og skaber en beroligende atmosfære i soveværelset.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov. Denne sengegavl understøtter din ryg i en ergonomisk korrekt position, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlings tv-serier.

Den medfølgende madras er designet med pocketfjedre, hvilket sikrer enestående holdbarhed og en perfekt tilpasning til din krop. Pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, som kan forstyrre din søvn, og skaber i stedet en rolig og rolig søvnoplevelse.

Madrasen tilbyder en mellemhård støtte, der giver stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komfort. Dette gør madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og som ønsker den perfekte kombination af støtte og blødhed.

For at fuldende din komfort inkluderer vi en hudvenlig topmadras med en blød og slidstærk stofbetræk. Denne topmadras giver ekstra beskyttelse og øger følelsen af luksus, når du ligger i sengen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Denne vidunderlige seng leveres med alt, hvad du behøver for at skabe et drømmende sovemiljø – sengeramme, sengegavl, to madrasser og en topmadras. Alt sammen er lavet af høj kvalitet og med omhu for at sikre, at du får den bedste søvnoplevelse.

Lad vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå tage dig med på en rejse mod fred og ro i søvnens fantastiske verden. Din søvn er vigtig, og denne seng er designet til at levere det optimale søvnoplevelse, hver eneste nat. Sæt kurs mod en bedre søvn i dag.

Scroll to Top