vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

3.617 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng i luksuriøst stof. Perfekt til en god nats søvn og tilføjer stil til dit soveværelse. Opdag din nye favoritseng i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695942 Kategori:

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Denne seng vil revolutionere din søvn og bringe en uforglemmelig følelse af afslapning ind i dit hjem.

Stoffet er slidstærkt og samtidig åndbart, hvilket betyder, at du kan nyde en behagelig temperatur og en frisk følelse hele natten. Det simple og rene look giver en sofistikeret elegance til ethvert rum.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Uanset om du vil sidde op og læse en god bog eller se fjernsyn, vil denne justerbare sengegavl give den optimale rygstøtte.

Madrasen er fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din kropsvægt og form, hvilket resulterer i en uovertruffen komfort og holdbarhed. Ved at absorbere støj og stød kan de garantere, at du får en uforstyrret søvn.

Den mellemhårde støtte er perfekt til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, vil vores kontinentalseng give dig den rette støtte til at opnå en dyb og rolig søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og sikrer ekstra komfort. Den bløde og behagelige overflade vil lulle dig i søvn og give dig en følelse af luksus.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne seng fra første øjeblik.

Vores kontinentalseng er lavet af holdbart stof og massivt lærketræ samt krydsfiner. Målene er 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H), og den er perfekt til en enkeltsengsplads.

Tag springet og forkæl dig selv med denne fantastiske kontinentalseng. I pakken får du en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Alt, hvad du behøver for at opleve den ultimative komfort og stil i dit soveværelse. Venter du stadig? Bestil vores vidaXL kontinentalseng i dag og gør din søvn til noget ekstraordinært.

Scroll to Top