vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.554 kr.

Få en utrolig komfortabel søvn med vidaXLs kontinentalseng. Med en blød madras og elegant mørkegråt stof tilføjer den stil og luksus til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695943 Kategori:

Drøm sødt og vågn veludhvilet op hver dag med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras. Denne seng tilbyder den ultimative komfort og støtte for en dyb og behagelig søvn.

Med sit enkle og rene udseende er vores kontinentalseng ikke kun funktionel, men også stilfuld. Den er lavet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Stoffet er designet til at holde i mange år og garanterer dig en langvarig brug.

Vi har også inkluderet en justerbar sengegavl, så du kan tilpasse den efter dine præferencer. Denne sengegavl giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Du kan justere højden på sengegavlen, så den passer perfekt til din krop og dine behov.

En god madras er afgørende for en god søvn, og vores kontinentalseng skuffer ikke. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og støtte. Disse fjedre absorberer støj og stød effektivt, så du kan dreje og vende dig uden forstyrrelser. Madrassen har en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der sover på maven og ønsker stabilitet og komfort i en og samme madras.

For endnu mere komfort har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et blødt og behageligt stofbetræk og giver ekstra polstring til din søvnoplevelse. Den er ikke kun behagelig, men også nem at rengøre og holde i topform.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil elske denne seng og al den komfort, den tilbyder.

Tag det første skridt mod en god nats søvn og køb vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag. Du fortjener at vågne frisk og veludhvilet hver morgen. Sengen leveres med alt hvad du har brug for til en nem montering, og en brugermanual er inkluderet for din bekvemmelighed. Bestil din drømmeseng nu og oplev en ny standard for komfort og rolig søvn.

Scroll to Top